Transport agabaritic pe ruta Nădlac II PTF – Mihail Kogălniceanu

stiri redactie

În perioada 07.08.2020 – 08.08.2020, se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul:

Nădlac II PTF – A1 – A11 – DN7 – Centura Arad – DN7 – A1 – Centura Sibiu – DN1 – Centura Brașov – DN1A – Centura Ploiești – DN1B – DN1D – Urziceni – DN2A – Slobozia – DN2A – Mihail Kogălniceanu

Vehiculul transportă echipament industrial.

Lățimea maximă a vehiculului este 3,8 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculului cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Acţiuni ale IJP

UPDATE / Arestat preventiv pentru agresiune sexuală Bărbatul de 54 de ani, reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Avrig, pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, a fost ieri prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig. Împotriva sa a fost luată măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro