Transilvania Tattoo Expo

Hila Ovidiu

Iubitorii de tatuaje si-au dat intalnire la Sibiu. Pana duminica aici va avea loc Transilvania Tattoo Expo. Aici au venit zeci de artisti tatuatori de pe aproape toate continentele lumii.

Anul acesta Transilvania Tattoo Expo a debutat vineri la pranz. Evenimentul se afla deja la cea de-a patra editie. Timp de trei zile la Casa de Cultura  pot fi intalniti cei mai talentati maestrii tatuatori din intreaga lume. In functie de culorile folosite de dimensiunile tatuajului si mai ales de modelul ales, incrustarea in piele poate costa de la cateva sute de lei si pana la cateva mii de euro. De asemenea sibienii vor putea asista la demonstratii live de pictura corporala, concerte rock, expozitii de grafica si multe alte surprize.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Controale ITM la Sanatatea se Securitatea in munca

In luna mai, inspectorii ITM Sibiu au efectuat 234 controale, la un numar de 234 unitati economice din judetul Sibiu, pe linia verificarii Securitatii si Sanatatii in Munca. In urma abaterilor constatate au fost aplicate 26 de amenzi contraventionale în valoare totala de peste 90.000 de lei. Nici luna trecuta, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro