Transfer de bune practici

Hila Ovidiu

Operatorii de turism din tara si strainatate si-au dat intalnire la Sibiu pentru a discuta despre rutele culturale europene. Agentia Judeteana de Turism Sibiu a venit sa le prezinte partenerilor “Ruta transhumantei”.

indexSala mare a Consiliului Judetean a fost miercuri arhiplina. Au participat la un schimb de bune practici operatori culturali din tara si din strainatate. Fiecare a venit sa isi prezinte cele mai frumoase zone turistice pe care le reprezinta. Sibienii au oferit celor prezenti informatii despre “Ruta transhumantei”. Traseul turistic prezinta zona Jinei, un taram in care oamenii inca se mai ocupa de oierit traditional, inca pleaca in munti cu oile, iar oamenii sunt de o ospitalitate care cu greu poate fi egalata de orice alt popor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cateii jandarmilor fac legea!

Au doar 7 luni, dar se pregatesc intens pentru a participa la misiuni si interventii speciale. Vorbim despre “Sar” si “Saba”, cei mai noi membri ai echipei canine a Jandarmeriei Sibiu. Va invitam sa ii cunoasteti pe cateii care vor actiona alaturi de oamenii legii in patrulele de interventie. Saba […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro