Transfagarasanul, blocat de stanci

Hila Ovidiu

Traficul rutier pe DN 7C, Transfagarasan, a fost blocat incepand de marti dimineata, datorita caderilor de stanci de pe versanti. Pietrele au inceput sa vina la vale inca de duminica seara, insa circulatia nu a fost blocata total. Marti dimineata traficul a fost blocat total cu aproximativ un kilometru inainte de Balea Cascada, dinspre Sibiu, insa nu exista turisti ramasi la Balea.

Atentie soferi, cad pietre pe DN 7C, Transfagarasan! Incepand de duminica seara bucati de stanci au inceput sa alunece la vale de pe versanti, blocand un fir al Transfagarasanului. Marti dimineata insa, drumul a fost blocat complet cu aproximativ un kilometru inainte de Balea Cascada, dupa ce ambele sensuri de mers au fost acoperite de pietre. Din fericire insa, nu au existat turisti blocati la Balea, deoarece in aceasta perioada Transfagarasanul este inchis circulatiei intre Balea Cascada si Balea Lac, iar turistii pot urca mai sus de Balea Cascada doar cu telecabina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Transfagarasanul, blocat de stanci

Traficul rutier pe DN 7C, Transfagarasan, a fost blocat incepand de marti dimineata, datorita caderilor de stanci de pe versanti. Pietrele au inceput sa vina la vale inca de duminica seara, insa circulatia nu a fost blocata total. Marti dimineata traficul a fost blocat total cu aproximativ un kilometru inainte […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro