Tramvaiul ramane la Rasinari

Hila Ovidiu

Linia de tramvai ce leaga Sibiul de Rasinari va fi partial desfiintate. Spunem partial pentru ca vorbim doar despre zona delimitata de autobaza Tursib si Gradina Zoologica. Restul liniei va ramane functionala, iar tramvaiul va fi dat in folosinta gratuita comunei Rasinari.

La doi ani dupa ce a fost scos din circuit tramvaiul ce leaga Sibiul de Rasinari primeste un nou destin, dar si un nou proprietar. Municipalitatea sibiana a cazut la intelegere cu Primaria Rasinariului pentru ca cei din urma sa detina dreptul asupra tramvaiului. Astfel, in scop cultural, sau cu orice alta ocazie acesta va putea fi scos din depou. Numai ca el, nu va mai ajunge pana in sufletul Sibiului ca pana acum. Si asta pentru ca Primaria Sibiu a decis sa desfiinteze o parte din traseul tramvaiului. Vobrim despre portiunea cuprinsa intre autobaza Tursib si Gradina Zoologica. Dupa desfiintarea segmentului de sina pentru tramvai cele doua intersectii prin care aceasta trecea vor fi modernizate. In ultima perioada tramvaiul a fost folosit doar in pragul verii cand la Sibiu are loc un mare eveniment cultural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Notificare privind aplicarea /încetarea aplicării sistemului TVAla încasare

Apar noi reglementari de aplicare a TVA-ului. cei cu cifra de afaceri sub 2250000 de lei vor fi nevoiti sa treaca de la 1 ianuarie 2013 la sistemul de plata al tva-ului la incasare. Pentru aceasta, agentii economici trebuie sa completeze formularul 097. Reprezentantii DGFP anunta ca in 10 octombrie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro