Trailer NATO implicat intr-o tamponare la Sibiu

Hila Ovidiu

O masina a militarilor NATO a fost implicata miercuri la pranz intr-o tamponare ce a avut loc in sensul giratoriu de dintre Milea si Calea Dumbravii. Cel mai probabil soferul trailerului american a incercat sa forteze intrarea in giratoriu si a lovit o masina mica. Incidentul de la Sibiu nu este singurul ghinion peste care trebuie sa treaca participantii la exercitiul Saber Guardian. Tot miercuri un TAB romanesc s-a scufundat in apele Dunarii.

Pentru aceasta stire ai imagini de la mine si un vox. De asemenea in folderul de texte de azi am mai descarcat cateva imagini trimise de carmen. Ma intereseaza mai mult partea de ilustratie pentru ca este un calup in care se vede masina lovita. Noua nu ne au mai dat voie sa coboram de pe trotuar in zona de aceea nu am imagini cu partea unde a fost lovit autoturismul. Traficul in zona centrala s-a desfasurat cu dificultate miercuri la orele pranzului din cauza unei tamponari in care au fost implicate o masina de armata apartinand militarilor care sunt in Romania in aceste zile pentru a participa la un mare exercitiu comun si o masina civila. Oamenii legii spun ca soferul trailerului militar, originar din Statele Unite, nu a acordat prioritate la intrarea in giratoriu si a acrosat autoturismul condus regulamentar pe cealalta banda. In masina civila se aflau mai multe persoane la momentul producerii accidentului. Din fericire nimeni nu a fost grav ranit. Oamenii legii spun ca soferul masinii de armata ar fi trebuit sa astepte sa treaca intai masina mica si abia apoi sa intre in giratoriu, mai ales ca masina pe care o conducea era una de mari dimensiuni. Evenimentul rutier a fost incadrat ca tamponare iar partile s-au inteles amiabil. Incidentul de la Sibiu nu este insa singurul petrecut in timpul derularii exercitiilor Saber Guardian 2017. Tot miercuri, un tab romanesc s-a scufundat in Dunare. Din fericire cei 3 militari aflati in acesta au reusit sa se salveze la timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Persoana gasita decedata in casa. A treia intr-o singura saptamana!

Inca o tragedie s-a petrecut la Sibiu. Un barbat de 46 de ani a fost gasit mort in propria locuinta. Cei care au sunat la 112 au fost vecinii care spun ca nu –l mai vazusera iesind din casa de cateva zile bune. Tragediile par sa nu se mai sfarseasca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro