Traian Băsescu, dat de gol de fostul său șef de la Securitate: Băsescu ciordea și turna toți marinarii

Hila Ovidiu

Fostul Președinte al României este turnat de fostul său șef de la Securitate, Silvian Ionescu – ofiţer spion al DIE. Acesta spune că Traian Băsescu turna toți marinarii care călcau pe la Anveres în Belgia și că fura mii de dolari din bunkeraj și shipchadlering.

Silvian Ionescu îl face praf și pulbere pe Traian Băsescu. Fostul ofițer DIE, l-a avut în subordine pe Traian Băsescu, în anii când fostul preşedinte era şeful Navrom la Anveres .

Într-o postare pe facebook, Silvian Ionescu spune cu subiect și predicat că Traian Băsescu era turnătorul tuturor matrozilor care treceau prin Anveres.

„Am spus-o de mai multe ori:firea de lichea lui Băsescu nu-l lasă să nu gafeze! Să rânjesti la moartea Tribunului e blasfemie, după ce l-ai folosit şi în 2004 şi în 2008 că să îţi faci majoritatea şi la Bucureşti şi la prezidenţiale! Mai mult, să faci alianţa TU PERSONAL, intuitu persoane, cu Profesorul, cu Tribunul, şi apoi să îi faci “soluţie imoral㔺i să te maimuțărești acum cu OPREA, e uluitor, e nemernic! Să-l faci pe VADIM, DUMNEZEU să-l odihnească!, DELATOR când tu însuţi ai fost “COLABORATOR MEMBRU DE PARTID”al CI-ULUI DIE, înseamnă să fii o jigodie fără de pereche! Adică tu îi turnai pe toţi românii care îţi treceau prin faţă. Am tăcut zeci de ani pentru prestigiul ţării. AJUNGE! Ca să înţelegeţi, el, BĂSESCU, era turnătorul tuturor matrozilor care treceau prin ANVERES şi cumpărau şi ei lănţişorul de aur mai ieftin decât putea el. Asta era jale! În timp ce el, BĂSESCU, ciordea din curse zeci de mii de dolari din bunkeraj, shipchadlering şi altele! Ştiu ei toţi comandanţii cum se chiverniseau pe banii proştilor! Câţi nebuni mai avem, să creadă că încă LEPRA ASTA mai e necesară neamului? Mi-aş dori ca toţi cei ce agrează cele de mai sus să înţeleagă tăcerea mea anterioară, să mă ierte, dar mai presus de toate să dea “SHARE” pentru că tot mai mulţi să ştie adevărul despre această monumentală JIGODIE! Chiar nu scăpăm de comunişti, cum sugera chiar el!”, a scris Silvian Ionescu pe pagina lui de facebook.

Silvian Ionescu a fost în ianuarie 2005, pentru câteva zile, Prefect al Capitalei, dar și-a dat demisia după ce Băsescu a spus că nu are ce căuta în acea funcție.

Un an mai târziu a fost numit Șeful Gărzii de Mediu, instituție aflată în subordinea Ministerului Mediului, condus atunci de Sulfina Barbu, în Guvernul Boc.

 

exclusivnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Scene dramatice la înmormântarea lui Vadim. Groparii au spart cavoul pentru că sicriul nu a încăput în groapă

Înmormântare cu scandal la Cimitirul Ghencea Civil din București. Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Corneliu Vadim Tudor nu a încăput în groapă astfel că groparii au fost nevoiți să spargă cavoul. Scene dramatice la funeraliile Tribunului. 16 preoți și mii de români veniți să-l conducă pe ultimul drum pe Vadim […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro