Tragedia de la Bucuresti s-ar putea repeta si la Sibiu

Hila Ovidiu

Campanie de control pe pirotehnice incep si cei de la ITM. De luni seara 10 inspectori vor lua la bani marunti localurile de noapte din oras si vor verifica partea de sanatate si securitate in munca dar si pe cea de relatii de munca. Si seful ITM spune ca nenorocirea de la Bucuresti s-ar putea produce oricand intr-unul din cluburile sibiene. Si inspectorii ITM au facut de-a lungul timpului mai multe controale in cluburile, barurile si pub-urile sibiene. Nereguli s-au gasit cu nemiluita. Inspectorii nu pot face altceva decat sa amendeze patronii si sa ceara remedierea deficientelor.
Seful ITM Sibiu spune ca cel mai adesea angajatii unitatilor controlate erau prost instruiti, nu aveau studii in domeniul in care profesau iar unii dintre ei lucrau la negru.
Lipsa calificarii personalului ar putea duce la o adevarata tragedie la Sibiu. De luni au inceput controalele si din partea celor de la ITM. Verificarile au in vedere si cluburile cu activitate de noapte. Reamintim faptul ca in cursul serii de vineri, intr-un club din capitala s-a produs un incendiu devastator. In urma cestuia si-au pierdut viata pana la acest moment 30 de tineri si alte cateva zeci se zbat pe paturile de spital intre viata si moarte. Anchetatorii spun ca focul a izbucnit de la efectele pirotehnice din timpul spectacolului. Ancheta este inca in desfasurare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ISU Sibiu a inceput controalele in cluburi

Tragedia din clubul bucurestean a mobilizat autoritatile la Sibiu. Reprezentantii ISU au inceput controalele in cluburi inca de sambata seara. Acestia recunosc ca au gasit si nereguli…Dupa tragedia de la Bucuresti pompierii sibieni au luat cu asalt pentru verificari mai toate cluburile sibiene. Acestia sustin ca s-au facut controale incepand […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro