Trafic ordonat si multa liniste in ziua Summitului

Sibiul a fost joi parca mai european ca niciodata. Traficul a fost lejer, ca in zi de sarbatoare iar oamenii nu s-au mai ingramadit spre statiile de autobuz pentru a ajunge in diverse parti ale orasului. E drept, la baza calmului acestei zile au stat mai multi factori cum ar fi vacanta prelungita a elevilor, acceptul agentilor economici de a le da liber angajatilor in aceasta zi dar si prezenta politistilor si jandarmilor in strada, la fiecare intersectie sau trecere de pietoni.

  Ca niciodata, Sibiul a fost joi, extrem de linistit. Fara coloane de masini, fara soferi nervosi, fara pietoni care se arunca pe trecere fara sa se gandeasca ca soferul nu are timp sa franeze, fara accidente si alte incidente, ce mai, un adevarat oras european. E cea mai reala dovada ca si la noi se poate!

Ce-i drept, orasul a fost mai linistit si pentru ca foarte multi agenti economici au decis sa isi lase angajatii acasa astazi. Liberi au fost si elevii asa ca nimeni nu s-a grabit la orele de varf sa isi duca sau sa isi ia odrasla de la scoala. In plus nici in zona centrala nu s-a putut intra cu usurinta asa ca cei care au vrut neaparat sa iasa din casa au putut-o face doar cu destinatiile de plimbare piata sau mall.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS