Trafic inchis pe Caramidariei

Hila Ovidiu

Atentie soferi! S-a inchis strada Caramidariei. Traficul a fost deviat pentru a putea permite continuarea lucrarilor la viaductul Mihail Kogalniceanu-Calea Surii Mici.

indLucrarile la noul viaduct merg cum nu se poate mai bine. Insa pentru a permite constructorilor se se desfasoare in liniste s-a decis inchiderea strazii Caramidariei. Cei care tranziteaza zona pot folosi strada Frigoriferului ca ruta ocolitoare. In ceea ce priveste viaductul in acest moment se lucreaza la partea de suprastructura si se realizeaza cofrajul metalic peste liniile de cale ferata. Se va trece apoi la cofrarea, armarea si betonarea placilor care vor alcatui partea carosabila a viaductului. Concomitent se intervine si pentru realizarea zidurilor de sprijin ale podului atat pe partea dinspre strada Mihail Kogalniceanu cat si dispre Calea Surii Mici. Reprezentantii municipalitatii spun ca viaductul ar putea fi gata la finele acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Numarul de cazuri de cancer in continua crestere

Murim de…cancer! la nivel mondial sunt diagnosticate anula in jude re 11 milioane de bolnavi anual. Studiile arata ca barbatii sunt ceva mai predispusi la astfel de boli decat femeile. Cele mai frecvente tipuri de cancer sunt cel pulmonar, de prostata, colonorectal, de stomac sau de ficat la barbati, iar […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro