Trafic aglomerat pe principalele artere ale judetului

Hila Ovidiu

Dupa 4 zile de distractie, relaxare si voie buna sibienii se intorc acasa! Cele mai importante artere ale judetului sunt aglomerate iar in zonele de coborare dinspre statiuni se circula bara la bara. Politistii rutieri le recomanda atentie sporita celor aflati in trafic.

Ziua de marti pare sa fie in aceasta saptamana una dintre cele mai grele pentru politistii rutieri. Omaneii legii sunt in strada si incearca sa fluidizeze traficul. In judetul Sibiu cele mai aglomerate artere sunt DN1 si DN 7. Si nu e de mirare. Dupa 4 zile de distractie sibienii revin acasa. De miercuri toata lumea se intoarce la munca. Politistii le recomanda soferilor sa dea dovada de un plus de atentie si prudenta acolo unde traficul este aglomerat. Se recomanda condusul fluid, fara bruscarea comenzilor vehiculelor si efectuarea manevrelor doar dupa o asigurare temeinica. Este de asemenea de dorit evitarea manevrelor de depasire mai ales in conditii de trafic aglomerat cand acestea pot fi mult mai periculoase decat in conditiile unui trafic normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

1Mai sarbatorit de peste 100 de sibieni in "zona libera de coruptie"!

Protestatarii “Va vedem din Sibiu” au sarbatorit Ziua Internationala a Muncii in zona libera de coruptie din fata sediului PSD. La finalul celor 15 minute de flashmob participantii au savurat alaturi de trecatori prajituri si bauturi racoritoare. La ora 12.00 peste 100 de sibieni au raspuns apelului de pe facebook […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro