Trabantistii dint tara s-au intalnit a Sibiu

Hila Ovidiu

Trabantistii si-au dat intalnire sambata la Sibiu. Actiunea ii va tine pe iubitorii acestui tip de masina ocupati pana duminica inclusiv. Programul meeting-ului a debutat vineri la Cisnadioara.

Trabantistii din toata tara si-au dat intalnire in acest weekend la Sibiu. Cateva zeci de masinute care mai de care mai interesante au putut fi admirate de catre toata lumea. Pasionatii acestui tip de automobil au ajuns pe meleaguri sibiene inca de vineri seara cand s-au oprit la Cisnadioara. Aici dupa un foc de tabara, o petrecere de zile mari si cateva ore de somn au pornit sa infrunte Sibiul. Si nu oricum. Ci cu surle si trambite asa cum sade bine unei intalniri de acest gen.Cel mai cel trabantel este unul modificat dupa cele mai inalte standarde si facut…atentie!!!…decapotabil de doua locuri. Stapanul masinutei se lauda ca este singura in Romania de acest gen si ca e si omologata. La randul lor, trabantistii nu doar au facut impresie ci au si fost impresionati de intalnirea de la Sibiu. Oamenii si-au propus ca cu aceasta ocazie sa si viziteze orasul. talnirea trabantistilor si pelerinajul de la Sibiu se va inchiea duminica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Plantele in tratarea bolilor de piele

Plantele au fost si vor ramane intotdeauna nu doar un aliment esential ci si un remediu naturist de nadejde. Vor sa ne demonstreze asta cativa elevi de la Colegiul National Gheorghe Lazar alaturi de curatorul Ghizela Vonica. Acestia au pus la cale expozitia “Plantele in tratarea bolilor de piele”. Nu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro