tot mai multi hoti de biciclete la Sibiu

Hotii au dat iama in bicicletele sibienilor. Mai multi pagubiti au postat pe internet imaginile cu infractorii in actiune. Hotii nu au fost inca prinsi. Politistii le recomanda posesorilor de biciclete sa isi asigure mijloacele de transport si agrement cu cat mai multe lacate chiar si atunci cand acestea sunt in curtea propietarului.

Hotii par sa fi facut o pasiune pentru bicicletele sibienilor. Suparati, pagubitii incearca pe site-urile de socializare sa dea de urma raufacatorilor. Numai in ultimele zile pe facebook au fost distribuite masiv filmulete si imagini cu infractori in actiune. Unuia dintre sibieni hotii i-au furat bicicletele chiar din curtea casei. Pagubitul spera acum sa puna mana pe raufacatori si promite recompensa celor care ii ofera informatii despre hoti.

O alta bicicleta a disparut zilele trecute chiar din centru orasului. Ultimul dintre pagubiti a si depus plangere la politie.

Oamenii legii spun ca hotii au devenit tot mai versati atunci cand vine vorba despre infractiunile pe care le comit. In ultima perioada s-a constatat un aflux de raufacatori veniti din alte judete p0entru a comite furturi la Sibiu. Hotii stiu ca asa sunt mai greu de prins.

Pentru a nu cadea prada raufacatorilor politistii ii sfatuiesc pe sibieni sa isi asigure bicicletele chiar si atunci cand le parcheaza in curtea proprie.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS