Tone de alimente cumparate de la magazinul CARP

Hila Ovidiu

15 tone de alimente. Atat au cumparat pensionarii de la magazinul CARP in luna aprilie. Cantitatea a crescut cu aproximativ 50 la suta fata de lunile anterioare.

Sute de pensionari isi fac in fiecare luna aprovizionarea cu alimente de baza de la magazinele de tip economat ce apartin Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor. Oamenii pot cumpara de aici ulei, zahar, faina, malai, gris sau orez la preturi de producator. Spre deosebire de martie, in aprilie vanzarile de alimente au crescut cu 3 tone iar fata de primele doua luni ale anului cu aproximativ 5 tone.  Faina se vinde cu pretul de 1,4 lei pentru o punga de un kilogram, zaharul se poate achiziona la pretul de 2,4 lei pe kilogram, uleiul cu 3,9 lei pentru un litru, malaiul cu 1,4 lei, orezul cu 2,7 lei iar grisul cu un leu pe punga. Pensionarii pot cumpara intr-o singura luna in limita a 5 litri sau 5 kilograme din fiecare tip de aliment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Capusele continua sa faca ravagii in Sibiu

Atentie la…capuse! Zeci de sibieni au ajuns la spital dupa ce au fost intepati de temutele instecte. Specialistii DSP ii sfatuiesc pe sibieni sa evite zonele cu vegetatie inalta si sa fie imbracati corespunzator atunci cand ies in aer liber. Taierea ierbii de prin parcuri sau folosirea doar pe alocuri […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro