Toamna e frig ca iarna

Hila Ovidiu

Frig, vant si ploi. Cu asta ne intampina inceputul de saptamana. Pana marti intreaga tara se afla sub avertizare meteo de vreme deosebit de rece.

E mijloc de toamna, dar e frig ca la inceputul iernii. Meteorologii spun ca inceputul de saptamana a adus cu sine temperaturi scazute, ploi pe alocuri si rafale de vant penru toate zonele tarii. Vremea rea se mentine in toate zonele tarii cel putin pana marti dimineata la ora 8.00. inca de duminica noaptea meteorologii au emis o avertizare de vreme deosebit de rece. In unele zone, in cursul zilei de luni temperaturile au pornit de la 0 grade celsius. In zonele montane au fost precipitatii mixte iar vantul a suflat in rafale cu o viteza de pana la 80 de kilometri pe ora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiul trebuie sa plateasa daca vrea in UNESCO

In teorie trebuie sa plateasca statul. In practica va plati municipalitatea. Vorbim despre intrarea Sibiului in patrimoniul UNESCO> daca acest lucru se va intampla, primaria orasului va plati 90 la suta din suma necesara. Norocul nostru ca municipalitatea sibiana dispune de aceste sume. 240 de mii de lei in 2 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro