Tinut in arest

Hila Ovidiu

Presupusul ucigas al mediesencei de 23 de ani ramane in continuare in arest. El a fost audiat de autoritatile scotiene pe parcursul intregii zile trecute. Suspectul este acuzat de rapire, proxenetism si omor.

08.12.2014 12:49Steve Mathieson, asa se numeste barbatul de 38 de ani in a carui casa a fost gasit trupul neinsufletit al mediesencei Luciana Maurer. Tanara a fost gasita in locuinta barbatului in noaptea de 4 spre 5 decembrie cu mai multe leziuni, semn ca tanara fusese agresata. Proprietarul locuintei a fost inca din primul minut suspectul principal. Acesta a fost retinut si in cursul zilei trecute a fost audiat. Pe langa crima, suspectul mai este acuzat si de rapire si proxenetism. Instanta a decis sa il tina dupa gratii pe perioada derularii cercetarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Contract atribuit

S-a stabilit cine va curata orasul in urmatorii 3 ani. Licitatia pentru salubrizare si deszapezire in municipiu a fost castigata de aceeasi asociere de firme care s-a ocupat de curatenia orasului si pana acum. Contractul senat are o valoare de aproape 14 milioane de lei. Contractul a fost semnat chiar […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro