Tigari netimbrate, confiscate de politisti!

Hila Ovidiu

Un barbat este cercetat sub aspectul pentru  evaziune fiscala si contrabanda, dupa ce in autovehiculul pe care il conducea au fost gasite tigari care nu aveau aplicate timbre fiscale valabile pe teritoriul Romaniei.

Joi dimineata, politistii Sectiei nr.5 Copsa Mica au desfasurat o actiune pe linia combaterii contrabandei, evaziunii fiscale si comertului ilegal cu produse din tutun. Dupa ce au controlat mai multe masini, fara nici un rezultat, ei au oprit in trafic un conducator auto, aflat la volanul unui autocamion. In urma controlului efectuat asupra vehiculului, au fost descoperit, intr-un geamantan textil, Peste 200 de pachete de tigari, toate avand aplicate timbre fiscale emise de autoritatile Republicii Ucraina.  Barbatul nu a putut prezenta documente care sa ateste transportul acestor bunuri in regim suspensiv de accize pe teritoriul Romaniei si nici nu a putut face dovada platii accizei catre bugetul de stat.  Directia Judeteana pentru Accize si Operatiuni Vamale Sibiu a aplicat conducatorului o amenda in valoare de 20.000 de lei, precum si sanctiunea complementara de confiscare a tigaretelor si a mijlocului de transport folosit pentru transportul acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Talharit de 8 mii de euro

Un sibian sustine ca a fost ademenit intr-o casa iar apoi…talharit. Sub amenintarea a 3 cutite, barbatul a fost nevoit sa scoata portmoneul si sa dea atacatorilor suma de 8 mii de euro, bani pe care ii avea asupra sa. Anchetatorii  spun ca au gasit deja un suspect si sunt […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro