The Morning Cofee…by Adrian Mitu

Hila Ovidiu

Ce leaga cafeaua de masini? Va spunem noi! Imaginatia si talentul unui tanar. Adrian Mitu, este cel care ne vorbeste despre cafea si car design (citit:car dizain) prin intermediul expozitiei The Morning Coffee.

25.08.2014 11:38Pare greu de crezut dar in mainile lui Adrian, cafeaua si masinile au multe in comun. Tanarul este probabil singurul din Romania care a imbinat dragostea pentru masini cu cea pentru…culori si cafea. Rezultatul? O poveste impresionanta si o colectie de desene care mai de care mai interesante. Pentru 3 zile tanarul a poposit la Sibiu, fix in buricul targului. Aici a stat de vorba cu oamenii si si-a completat colectia de schite. Cand l-am intalnit noi dadea viata unui „tablou” ce avea ca model bicicleta unei tinere „parcate” elegant langa un gard. Asa am aflat ca expozitia poposita pe meleagurile noastre numara peste 60 de desene. Tanarul spune ca in urma cu un an, in 23 iunie a avut ideea revelatie. O dimineata, o cafea pe masa si o plansa cu un desen. Intr-o secunda pensula a ajuns in cafea…iar rezultatul a fost primul desen colorat cu…cafea!Ce se vede facand peste 10 ani? Expozitia va merge de marti la cluj iar din 30 august la Timisoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Targul comunitatilor locale, un succes!

Mii de sibieni au luat cu asalt in weekend muzeul in aer liber. Acolo a avut loc prima editie a Targului Comunitatilor Locale. Vizitatorii au avut parte de muzica populara si demonstratii de maiestrie culinara. Prima editie a Targului Comunitatilor Locale a fost apreciata si gustata la maxim de catre […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro