Termene limita pentru depunerea declaratiilor

Hila Ovidiu

Pentru a evita publicarea in cadrul „listei datornicilor”, contribuabilii aflati in aceasta situatie mai au timp sa isi achite debitele pana in data de 23 aprilie. Pana la finele lunii aprilie 2012, pe websiteul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, www.anaf.ro, sectiunea “Informatii publice”, subcategoria “Obligatii restante catre bugete”, va fi publicata lista restantierilor la bugetul general consolidat la 31 martie 2012.

Contribuabilii care au datorii la bugetul de stat, ar fi bine sa se grabeasca sa si le achite. Mai au timp doar pana in data de 23 aprilie, adica pana luni, pentru a-si incheia socotelile cu fiscul. In caz contrar, risca sa ajunga pe lista datornicilor, care va fi publicata pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, www.anaf.ro, la sectiunea “Informatii publice”, subcategoria “Obligatii restante catre bugete”. De asemenea, lista primilor 150 de datornici din judetul Sibiu va fi publicata si pe website-ul www.finantesibiu.ro. Publicarea obligatiilor bugetare restante se realizeaza in temeiul Legii nr.161/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei, cu modificarile si completarile ulterioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se fac inscrieri la gradinite

Sibienii sunt inca in febra inscrierilor. Acum este randul celor care au copii de cresa si de gradinita. Atentie insa. Daca la gradinite locurile sunt suficiente, in ceea ce priveste cresele se pare ca lucrurile nu sunt tocmai roz. Inscrierea la gradinite pentru anul scolar 2012-2013 se va incheia la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro