Termen limita pentru declaratia pe profit

Hila Ovidiu

DGFP Sibiu anunta ca declaratia anuala de impozit pe profit pentru anul 2011 trebuie sa o depuna toti contribuabilii, la organul fiscal competent, pana la data de 25 martie 2012, cu exceptia contribuabililor care obtin venituri majoritare din cultura cerealelor şi a plantelor tehnice, pomicultura si viticultura si a organizatiilor nonprofit care au avut obligatia depunerii declaratiei  pană la data de 25 februarie.

Directia Genertala a Finantelor Publice Sibiu le atrage atentia contribuabililor ca mai au timp doar pana in data de 25 martie pentru a depune declaratia anuala de impozit pe profit. Modelul si continutul formularului 101 ,,Declaratie privind impozitul pe profit” este aprobat prin Ordinul Presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 70/2012 pentru modificarea si completarea <LLNK 12008   101 50FA01   0 79>Ordinului presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 101/2008 privind aprobarea modelului si continutului formularelor utilizate pentru declararea impozitelor, taxelor si contributiilor cu regim de stabilire prin autoimpunere sau retinere la sursa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Astenia, bat-o vina!

Suntem mai tristi, parca tot timpul obositi, avem stari de ameteala, nu ne putem concentra si nu intelegem ce ni se intampla…  Toate aceste simptome la un loc poarta denumirea de astenie de primavara. Medicii ne dau cateva sfaturi despre cum sa trecem cu bine peste perioada de tranzitie de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro