Temperaturi in scadere si polei pentru urmatoarele 2 saptamani

Hila Ovidiu

Iarna nu se lasa cu una cu doua. Chiar daca in urmatoarele zile avem temperaturi cu plus in termometre, acestea vor scadea spre sfarsitul lunii. Meteorologii spun ca ne vom confrunta si cu poleiul.

poleiIarna nu se da dusa de pe teritoriul tarii noastre. Chiar daca in aceasta saptamana vom avea parte de temperaturi de 7 grade, din 24 ianuarie vremea se raceste. Vom avea dupa aceasta data temperaturi de maxim 4 grade, urmand ca apoi acestea sa scada spre 2 grade Celsius. Valorile de pe timpul noptii vor fi excliusiv negative, iar in depresiuni va fi ger in perioada 28 ianuarie- 1 februarie.
Pana in 28 ianuarie conditiile de precipitatii vor fi reduse, urmand ca dupa aceasta data precipitatiile sa fie mixte, favorizand producerea poleiului. La munte vremea se raceste treptat, insa chiar si asa va fi mai cald decat in anii trecuti in ultima decada a lunii ianuarie. Maximele vor urca pana la 4 grade, iar spre finele lunii vor oscila intre -2 si 0 grade. Noaptea va fi ceva mai frig, media fiind de -7 grade. Va ninge in zilele de 23 si 24 ianuarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Premiere medicale

Anul 2014 a fost unul prolific si din punct de vedere medical. La Spitalul Judetean au avut loc 3 operatii in premiera. Pentru 2015 previziunile sunt si mai optimiste. Si nici nu e de mirare. La Sibiu isi desfasoara activitatea parte dintre cei mai cunoscuti medici din tara noastra. Ba […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro