Teatrul Gong anulează voluntar o parte din evenimente

stiri redactie

Ținând cont de contextul epidemiologic actual și în acord cu măsurile luate deja de autorități pentru evitarea răspândirii noului virus, managerul Teatrul pentru Copii și Tineret „ Gong” Sibiu – Adrian Tibu face următoarele precizări: „Toate sălile noastre au o capacitate sub 200 de locuri, iar ca atare nu se impune avizul Direcției de Sănătate Publică pentru desfășurarea evenimentelor la sediul instituției. Cu toate acestea, am luat hotărârea dificilă de a anula evenimentele noastre până pe data de 17 martie, inclusiv. De asemenea, au fost oprite de la vânzare, dar nu anulate, restul evenimentelor programate până la finalul lunii. Analizăm permanent situația și vom reveni cu detalii pe parcurs, dar siguranța spectatorilor noștri, precum și a colaboratorilor teatrului, primează în fața oricăror calcule financiare. În momentul de față avem două spectacole în pregătire, așadar vom repeta și vom lucra în ateliere, fără public.”

Începând de miercuri, 11 martie, în termen de maxim 5 zile lucrătoare, contravaloarea biletelor achiziționate online pentru evenimentele anulate va fi returnată automat în contul din care s-a făcut plata. Cei care și-au achiziționat biletele de la sediul instituției sunt așteptați de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00, iar duminica de la 10:00 la 14:00, să li se returneze banii.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să vizitați pagina de Facebook a Teatrului sau site-ul Teatrului sau să ne contactați pe email la secretariat@teatrulgon.ro ori la telefon 0269 210 906 (tarif normal).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

PIETON ACROŞAT PE CALEA CISNĂDIEI

ISU Sibiu intervine de urgență cu un echipaj de prim-ajutor calificat Smurd, în municipiul Sibiu, Calea Cisnadiei unde un pieton a fost acroșat de un autoturism condus de catre un barbat in varsta de 25 de ani, ambii sibieni. Bărbatul în vârstă de aproximativ 66 de ani a fost transportat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro