Taximetrist baut, pericol public

Hila Ovidiu

Un taximtrist de 44 de ani a lovit patru masini dupa ce a urcat mort de beat la volan. Barbatul terminase programul de lucru si a baut cateva pahare de  vodca. Asa a prins curaj sa urce din nou la volan. Dupa ce a lovit ultimele doua autoturisme, proprietarii acestora l-au oprit si i-au luat cheile, dupa care au chemat politia.

Soferul de taxi a avut o seara de pomina. Dupa ce si-a terminat programul de lucru a baut cateva pahare de vodca, insa acest lucru nu l-a oprit si a urcat din nou la volanul taxiu-lui, la o plimbare de seara. In zona Terezian, soferul turmentat a lovit doua masini, insa a mers mai departe, fara probleme. La semaforul de la intersectia strazii Lungi cu Tiglari, la semafor, s-a izbit in alte doua autoturisme, insa acum nu si-a mai putut continua drumul. Cei doi sibieni ale caror masini le-a lovit l-au oprit, i-au luat cheile si au chemat politia. Soferul turmentat a ajuns la politie, insa nu a putut da prea multe explicatii in starea in care se afla. A spus doar ca a baut deoarece a sarbatorit Ziua Politiei. Aceste explicatii, precum si alcoolemia de 1,55 mg/l alcool pur in aerul expirat nu i-a convins prea mult pe oamenii legii, care au stabilit repede cum s-au produs evenimentele.   Pentru faptele lui de vitejie soferul este bun de plata si s-a ales si cu permisul retinut pentru urmatoarele trei luni.Coincidenta sau nu, dupa acest incident, politistii rutieri i-au luat la puricat pe taximetristi. Desi acestia considera ca astfel de actiuni ale oamenilor legii sunt binevenite, nu li se pare intotdeauna corect sa fie sanctionati pentru orice fapta minora.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ucisa in gara de fostul sot

Macinat de gelozie, un barbat de 40 de ani si-a ucis fosta sotie cu mai multe lovituri de cutit, pe peronul garii din Micasasa, sub ochii fetitei lor de numai 7 ani. Iubitul femeii a asistat si el neputincios la intreaga scena. Impins de gelozie, un barbat de 44 de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro