Tata si fiica decedati intr-un accident produs din cauza vitezei

Accident mortal pe DN 14 in apropiere de Dumbraveni. De vina pentru producerea evenimentului rutier a fost un sofer din Mures care, pe fondul vitezei neadaptate a patruns pe contrasens, a lovit o autoutilitara, a ricosat si a lovit un alt autoturism. In urma impactului, conducatorul auto vinovat si fiica acestuia si-au pierdut viata.

Evenimentul rutier s-a produs in jurul orei 19.00 pe drumul national 14, in apropiere de orasul Dumbraveni. Implicate in accident au fost doua autoturisme si o autoutilitara. De vina pentru producerea primei tragedii de amploare din acest an de pe soselele sibiene este un barbat in varsta de 45 de ani din Mures. In timp ce se afla la volan, in masina alaturi de intreaga familie, barbatul a calcat cu putere pedala de acceleratie insa a pierdut controlul masinii si a ajuns pe contrasens unde a lovit din plin o autoutilitara care circula regulamentar. Masina a ricosat apoi intr-un alt autoturism. In urma impactului dintre cele 3 masini soferul vinovat si fiica cea mare a acestuia in varsta de aproximativ 20 de ani au decedat.

In accident a mai fost ranita o tanara in varsta de 16 ani, fiica a soferului vinovat, mama acesteia in varsta de 45 de ani si soferul autoutilitarei, un barbat in varsta de 61 de ani.

 

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS