Targul de Cariere

Hila Ovidiu

In disperare pentru cautarea unui loc de munca, peste 1500 de studenti au trecut in 2 zile, pragul Targului de Cariere. Ei cauta un job bun, pentru ca unul foarte bun, nu ar gasi, spun tinerii. Manifestarea care a durat doua zile a pus la dispozitia celor interesati aproape 500 de locuri de munca in toata tara.

Targul de Cariere si-a deschis portile de joi pana vineri. Acesta a venit in intampinarea studentilor aflati in cautarea unui loc de munca. Companiile prezente la targ provin din domeniile IT&C, BPO, servicii financiare si bancare, vanzari, inginerie, consultanta, management, resurse umane si marketing. Reprezentantii unor companii nationale si locale, spun ca majoritatea celor care vin sa-si caute un loc de munca sunt absolventi fara experienta. In cele 2 zile, peste 1500 de studenti au ajuns la targ si si-au depus CV-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident pe Calea Gusteritei

Accident pe Calea Gusteritei din Sibiu. Un copil a fost lovit de o masina in timp ce incerca sa traverseze strada. Anchetatorii spun ca micutul a tasnit in drum fara sa se asigure si nu a putut fi evitat de sofer. Copilul nu se afla pe trecerea pentru pietoni. Accidentul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro