Targul Comunitatilor Rurale

Hila Ovidiu

Weekendul vine cu surprize la Sibiu. Muzeul in aer liber gazduieste cea de-a treia editie a Targului Comunitatilor Rurale. Locatia vedeta va fi gospodaria din Perisani, o locuinta adusa in muzeu din Tara Lovistei.

index

Targul Comunitatilor Rurale va aveaq loc in zilele de 22 si 23 august. Cei prezenti vor putea participa la demonstratii de prelucrarea a lemnului si impletirea nuielelor. Vor veni 20 de locuitori ai Perisaniului care vor lucra sub mana singurei femei din localitate care mai stie tehnica de realizare a cosurilor din nuiele. Din programul de sarbatoare nu vor lipsi muzica specifica zonei si bineinteles mancarea. Invitatii speciali le vor explica vizitatorilor muzeului cum se face branza de burduf, telemeaua de Perisani dar si cum se pun la murat buretii de fag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bani pentru angajatii sistemului sanitar

Angajatii din sistemul sanitar au primit ce si-au dorit. Cel putin la nivel de promisiune, de la 1 octombrie acestia vor primi cu 25 la suta mai mult la salariu. Discutiile vin dupa ce sindicatele din sanatate au amenintat cu greva. Dupa lungi discutii si amenintari cu greva generala si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro