Targ de produse traditionale la Agnita

Hila Ovidiu

Directia Agricola Sibiu impreuna cu Galul din zona Agnita organizeaza in data de 21 martie o expozitie de animale cu licitatie si un targ de produse traditionale la Agnita. La evenimentul ajuns la cea de-a doua editie sunt asteptati sute de vizitatori si zeci de producatori.

Directia pentru Agricultura a Judetului Sibiu impreuna cu Primaria orasului Agnita si Asociatia GAL Microregiunea Hartibaciu organizeaza in data de 21 martie, la Agnita, Expozitia de bovine cu vanzare prin licitatie editia a II-a – Prezentare de produse şi mancaruri traditionale de pe Valea Hartibaciului. Evenimentul, organizat pentru a doua oara, are toate premizele unei reusite. Primaria orasului Agnita a sustinut proiectul si s-a straduit sa ofere toate conditiile pentru buna desfasurare a evenimentului. Pe langa zecile de crescatori de animale, care vor veni la expozitie cu cele mai profitabile rase de bovine, la targ vor participa si micii producatori si mestesugari de pe Valea Hartimbaciului. Ei vor veni cu produse traditionale sasesti, foarte apreciate de turisti. La eveniment sunt asteptati cel putin 400 de vizitatori, cati vin de obicei la evenimentele similare organiozate in Agnita.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Concurs OPC pentru liceeni

Aproape 20 de elevi din liceele sibiene s-au inscris la concursul organizat de OPC in coleborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Sibiu, si care a avut drept tema generala “Drepturile consumatorului”. Evenimentul s-a desfasurat vineri la Colegiul Economic “George Baritiu” din Sibiu. Liceeni sibieni si-au testat cunostintele in ceea ce priveste […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro