Targ de joburi pentru medici

Hila Ovidiu

Cadrele medicale din Sibiu au avut astazi ocazia rara de a-si gasi un job foarte bine platit peste hortare, in cadrul unui targ de profil. 15 companii au pus la dispozitia doritorilor 2.500 de joburi cat se poate de atractive, in tari precum Germania, Franta, Anglia, Irlanda, Suedia sau Norvegia.

Daca se plang ca in Romania castiga putini, cadrele medicale din Sibiu au putut astazi sa opteze pentru o cariera peste hotare. 15 companii au oferit peste 2.500 de joburi astazi, in cadrul unui targ de profil desfasurat la Sibiu. Firmele de recrutare au venit cu oferte din cele mai atractive pentru cadrele medicale, pentru medici in special. Angajatorii spun ca medicii romani sunt foarte bine vazuti peste hotare, datorita pregatirii lor. Iar targul nu a dus lipsa de vizitatori. Cei mai interesati s-au dovedit a fi studentii de la medicina si proaspetii absolventi ai acestei facultati. Insa si medicii si cadrele medicale cu vechime si experienta au trecut pragul targului, in cautare de ceva mai bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

De la nunta, la spital

Un mire plecat sa isi recupereze mireasa furata de la nunta s-a rasturnat cu masina intr-o rapa in zona Dealului Daii. Barbatul a avut un noroc incredibil si a reusit sa iasa din masina, desi aceasta a fost cuprinsa de flacari dupa impact. Un tanar din Sibiu si-a vazut moartea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro