TÂNĂRUL ACCIDENTAT LA BÎLEA A DECEDAT LA SPITALUL CLINIC DE URGENTA TÎRGU MUREȘ!

studio

Tanarul care in urma cu o saptamana de zile a fost implicat in accdentul de munca de la Balea, a incetat din viata. Baiatul era internat la spitalul de Urgenta din Targu Mures, iar medicii, desi au facut eforturi mari, nu l-au putut tine in viata.

Muncitorul care s-a intoxicat in 17 iulie, in timp ce curata cablurie telecabinei de la Balea, a murit luni seara la spital. Acesta si inca 2 barbati, lucaru in hala telecabinei, la 8 metri adancime si faceau lucrari de mentenanta la instalatia de cablu. Tanarul a fost in stare grava, dupa ce a fost scos in stop-cardiorespitator, resuscitat si transportat cu elicopterul la Spitalul din Targu Mures. Ceilalti doi muncitori care au fost dusi de la Balea, la Spitalul din Sibiu, au fost externati a doua zi. Inspectorii de munca demareaza acum o ancheta pentru a stabili cu exactitate cauza decesului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CJ da bani pentru spital

Consiliul Judetean va aloca Spitalului Clinic Judetean Sibiu 2,2 milioane de lei, printr-o rectificare de buget. Acesti bani sunt necesari pentru acoperirea cheltuielilor cu furnizorii de medicamente si echipamente sanitare dar si pentru plata datoriilor pe care spitalul le are la aceasta ora.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro