Tanara disparuta de ani de zile, cautata de politistii sibieni

stiri redactie

Politistii sibieni cauta sprijin in rezolvarea unui caz de disparitie extrem de dificil. Oamenii legii incearca de ani buni sa dea de urma unei tinere date disparute inca din 2015.

Oamenii legii spun ca in 4 noiembrie 2015 o femeie din Merghindeal a sesizat faptul ca Mirela Adriana Dominte a plecat de acasa in 2011, anuntand ca merge la munca in Italia. De atunci nimeni nu a mai vazut-o si nu a mai putut da de ea. Disperati membrii familiei au dat-o apoi disparuta. De atunci si pana la momentul de fata politistii au cautat-o tot timpul, ba au dat-o chiar si in consemn la nivel international.

La momentul disparitiei fata avea 1,50 inaltime, aproximativ 50 de kilograme, constitutie atletica, fata ovala, par roscat lung, ochii verzi si ten deschis la culoare. Tanara este nascuta in anul 1987.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

LCK, procuror sef european de joi

Controversata, aplaudata adesea dar si foarte contestata de-a lungul timpului, Laura Codruta Kovesi a urcat joi pe o noua treapta a carierei. A fost numita procuror sef european. Decizia a fost luata de catre membrii Consiliului Uniunii Europene cu 17 voturi din 22 posibile. Culmea este ca, printre cei care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro