Talharita in plina strada

Hila Ovidiu

Talharie in plina strada la Medias. Un barbat i-a furat unei tinere telefonul mobil din mana. Hotul a fost din fericire prins.

exDin lipsa banilor, sau pur si simplu din tupeu, hotii au inceput sa atace oamenii in plina strada indiferent ca este zi sau noapte. Victileme preferate sunt de obicei femei, persoane in varsta, vulnerabile, care nu sunt capabile sa se apere. Hotii lovesc, sustrag bunurile pe care persoana agresata le are asupra ei si se fac nevazuti. Este si cazul unei tinere de 27 de ani din Medias care a fost lasata fara telefonul mobil pe care il avea in mana in timp ce trecea podul peste Tarnava Mare. Talharul este un tanar de 22 de ani. La 4 zile de la comiterea faptei hotul a fost prins. Hotul a ajuns in fata instantei cu propunere de arestare preventiva dupa ce si-a recunoscut fapta si a dat inapoi telefonul pe care il furase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Consiliul Judetean vrea elicopter pe bani europeni

Consiliul judetean vrea elicopter pe bani europeni. Aparatul de zbor ar urma sa fie folosit in cazuri medicale si interventii de urgenta. Daca va fi achizitionat, aparatul de zbor ar urma sa fie redirectionat catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. Pompierii au primti in ultimii 2 ani mai multe autospeciale […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro