Talharit in miez de noapte

Hila Ovidiu

Un barbat de 49 de ani din Cisnadie a fost jefuit in plina strada, in puterea noptii, de un consatean. Barbatul a fost acostat de un tanar care a inceput sa-l loveasca cu pumnii, iar dupa ce i-a luat telefonul a disparut. Agresorul a fost retinut la scurt timp de politisti.

O plimbare noctura a fost cat pe ce sa-i fie fatala unui barbat de 49 de ani din Cisnadie. In jurul ora 4 dimineata omul se indrepta spre casa, cand a fost oprit de un consatean. Nu a apucat sa-si dea seama ce se petrece, ca tanarul care l-a acostat l-a si luat la pumni. Dupa ce s-a prabusit la pamant sub ploaia de lovituri, victima a fost deposedata de telefonul mobil. Talharul a fugit, insa nu a ajuns prea departe. Oamenii legii, alarmati de victima, l-au prins repede pe agresor. Acesta a fost retinut pe baza de mandat de retinere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai putini someri

Mai putini someri fata de luna trecuta. 0,30 puncte procentuale este valoarea cu care este mai mic numarul celor care nu au un loc de munca. Rata somajului inregistreaza in judet valoarea de 3,68 la suta. Si asta in conditiile in care media pe tara este de 4,56. Cei mai […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro