Talharie intre minori

Hila Ovidiu

A vrut bani cu orice pret. Vorbim despre un tanar in varsta de 17 ani care la inceput a cersit iar mai apoi a devenit violent cu victima sa, sustragandu-i banii cu forta. Talharul a ajuns in cursul acestei zile in fata magistratilor.

Cine si-a imaginat ca talharii sunt adulti cu experienta s-a inselat amarnic. Numarul minorilor care comit delicte a cresut vertiginos in ultima perioada. Mai ales furturile si talhariile. Ultimul caz de infractiune a fost semnalat politistilor din Medias de catre un tanar in varsta de 16 ani. Pustiul le-a povestit oamenilor legii cum un tanar de varsta apropiata cu a sa s-a apropiat de el, i-a cerut cativa banuti, iar in momentul in care a fost refuzat a devenit violent, plecand de la victima cu suma de 30 de lei.
Pe baza descrierilor pe care victima li le-a comunicat politistilor, cei din urma au reusit sa puna mana pe tanarul talhar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Maşina distrusă de flăcări în Sibiu

Un autoturism a fost ars aproape în totalitate miercuri dimineaţa în Sibiu. În ciuda intervenţiei rapide a pompierilor sibieni, maşina a ars în proporţie de 80%.Fiatul la care a izbucnit incendiul se afla într-o curte de pe strada Secerătoarelor, iar focul s-a extins rapid  asupra întregii caroserii.“Maşina a fost distrusă […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro