Talhari inca din clasa a II-a

Hila Ovidiu

Cel mai probabil infractorii se  nasc cu talharia in sange…este si cazul a 3 copii cu varste de 8,11 si 14 ani. Acestia au au smuls poseta de pe umarul unei femei in Medias. Dintre ei doar cel de 14 ani a fost retinut.

Cei 3 pusti au comis fapta in 29 martie. Atunci pe o strada din Medias au lovit o femeie si i-au sustras cu ajutorul violentei poseta de pe umar dupa care s-au facut nevazuti. O ora mai tarziu un alt mediesean a anuntat la politie faptul ca persoane necunoscute i-au patruns in casa si i-au furat toti banii. Politistii au ajuns la concluzia ca in ambele cazuri este vorba despre aceiasi infractori asa ca au pornit pe urmele lor. In doua zile i-au prins. Oamenii legii au ramas insa socati cand au vazut ce vaste au talharii. Cel mai mic are doar 8 ani. Cel de-al doilea este un pusti de 11. Cel mai mare dintre ei are 14 ani.

Cel din urma a fost retinut si va ajunge in fata magistratilor Parchetului si Judecatoriei Medias cu propunere de arestare preventiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua internationala a batailor cu perne

In fiecare an, in prima saptamana din aprilie se sarbatoreste Ziua internationala a batailor cu perne. In doar cativa ani a reusit sa stranga milioane de adepti din New York si pana in Tokyo sau Londra.  Traznita sarbatoare a ajuns si pe meleagurile noastre insa deocamdata numai in Bucuresti. Ziua […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro