Talhari dupa gratii

Hila Ovidiu

Patru tineri au ajuns pe mana politistilor dupa ce au comis mai multe infractiuni cu violenta. Cei patru au patruns in punctele de lucru ale unor firme de constructii si, dupa ce au agresat si legat persoanele care asigurau paza, au sustras diferite bunuri. Trei dintre ei au ajuns dupa gratii iar unul este cercetat in stare de libertate.

Patru tineri cu varste cuprinse intre 19 si 24 de ani, din localitatile Copsa Mica, Seica Mare si Barghis, sunt cercetati de catre politistii sibieni dupa ce au comis mai multe talharii cu violenta, dar si furturi. Astfel, in perioada 31 august-7 septembrie, acestia au comis 5 talharii, prin acelasi mod de operare deosebit de violent. In cursul noptii, cei patru suspecti, au patruns in punctele de lucru ale unor firme de constructii si, dupa ce au agresat si legat persoanele care asigurau paza, au sustras diferite bunuri.Insa, dupa ce i-au retinut, oamenii legii au descoperit ca suspectii aveau la activ mult mai multe infractiuni, respectiv doua furturi din auto, doua infractiuni de talharie comise asupra angajatilor a doua societati comerciale si o infractiune de furt de placute de inmatriculare. Aceste placute au fost montate pe un autoturism pe care suspectii l-au folosit la comiterea unei talharii. Acem trei dintre infractori au ajuns dupa gratii, iar al patrulea este in continuare cercetat in stare de libertate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sura distrusa de flacari

Pompierii militari impreuna cu voluntarii din Tarnava au luptat zeci de minute cu flacarile izbucnite la sura unei locuinte din localitate. Misiunea lor a fost cu atat mai grea cu cat focul ameninta sa se extinda la intreaga gospodarie si chiar si la casele din vecini. Din fericire incendiul nu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro