Talhar prins

Hila Ovidiu

Politistii de la Transporturi Feroviare au prins un tanar care a talharit 2 persoane. Hotul a ajuns vineri in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva. Cel care i-a pus in alerta pe politistii de la Transporturi a fost un tanar in varsta de 19 ani care a semnalat faptul ca a fost bruscat in tren de un barbat care l-a lasat fara telefonul mobil. Victima le-a dat informatii politistilor si despre felul in care arata talharul iar oamenii legii au deschis imediat o ancheta. In mai putin de 24 de ore acestia au reusit sa puna mana pe suspect, constantand faptul ca acesta ar putea fi autorul unei alte talharii comise in cursul zilei trecute in centrul orasului. Atunci barbatul, tot cu ajutorul violentei, a deposedat de telefonul mobil un minor in varsta de 15 ani.
Magistratii sunt cei care ii vor decide soarta. Ramane de vazut daca barbatul va fi arestat preventiv sau va fi lasat acasa sub control judiciar.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cladirea viitorului spital e...prea inalta!

Dupa ce a dat de pamant cu proiectul Consiliului Judetean privitor la Spitalul cu Heliport de la Sibiu, municipalitatea sibiana face clarificari. Cladirea poate fi construita insa numai dupa ce se reactualizeaza documentatia. Practic zona permite o inaltime de maxim 19 metri iar planul potentialei cladiri solicita o inaltime de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro