TABĂRĂ DE CREAȚIE ȘI RECREAȚIE LA AVRIG

studio

Tabara de creatie si recreatie la Avrig. Membrii Asociatiei ,,Universul Prieteniei”, s-au intalnit intr-o tabara unde au loc mai multe lansari de carte, vernisaje ale unor expozitii si discutii libere.

La tabara de creatie participa membrii Asociatiei „Universul Prieteniei” si nu numai. Se poate inscrie oricine doreste sa participe la un regal literar, muzical si artistic.
Obiectivul principal al acestei intalniri este
promovarea valorilor si traditiilor cultural-turistice ale orasului Avrig, aducerea acestora in atentia iubitorilor de cultura si traditii participanti in tabara de creatie si invitatiilor: scriitori, muzicieni si personalitati culturale.
In toate aceste zile, scriitorii si muzicienii veniti din toata tara, vor participa la mai multe activitati culturale si artistice dedicate literaturii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VERIFICAȚI-VĂ ACTELE DE IDENTITATE PENTRU A FI SIGUR CĂ PUTEȚI VOTA LA REFERENDUM

Sibienii sunt rugati sa isi verifice actele de identitate pentru a vedea daca pot duminica merge la vot sau nu. Cei care observa in ultimul moment ca au cartea de identitate expirata, pot merge sa-si prescimbe buletinul, chiar si duminica. Pentru ca toata lumea sa poata vota la referendum, Serviciul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro