T-aves baxtalo

Hila Ovidiu

Vreti sa stiti mai multe despre fascinanta cultura a rromilor? Participati la cea de-a treia editie a “T-aves baxtalo”, Scoala de Vara de Cultura Rromani. Evenimentul se desfasoara in weekend la Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului.

t-aves

Scoala de vara va avea loc in perioada 18-19 iulie. cei care doresc sa cunoasca mai indeaproape cultura rromani sunt imbiati cu mancare tiganeasca, expozitii foto, nelipsitele dansuri pe muzica rromani, ateliere mestesugaresti, povesti si obiceiuri din viata de zi cu zi a romilor. Amintirile sunt depanate bineinteles in jurul focului. Vor fi prezenti in muzeu 3 mesteri argintari din Bucuresti si Teleorman, 2 caldarari din Brateiu si 3 rudari din Valcea. Lor li se adauga 2 impletitori de nuiele din Rasinari iar de mancare se vor ocupa corturari din Porumbacu de Jos si Ighisu Vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Carti, secrete si...motociclete

Cele mai spectaculoase motociclete lucrate exclusiv manual pot fi admirate in acest weekend la Sibiu. Expozitia moto este parte a celei mai noi editii Transilvania Tattoo Expo. Sunt deosebit de frumoase, sunt mai bune decat modelele de serie, sunt considerate adevarate bijuterii de catre cunoscatori si sunt 100% realizate manual. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro