Sute de vitezomani amendati de politistii rutieri

Hila Ovidiu

Politistii rutieri au dat iama in vitezomani. Aprape 600 de soferi au ramas fara bani in buzunar dupa ce au calcat prea tare pedala de acceleratie. 14 dintre acestia au ramas fara permis.

images

Timp de o saptamana la Sibiu a avut loc o actiune rutiera pe viteza incadrata in calendarul european al TISPOL SPEED. Rutierii sibieni i-au pandit pe vitezomani in zonele cu cel mai mare risc accidentogen. Au fost trasi pe dreapta si sanctionati toti soferii care au calcat prea tare pedala de acceleratie. Au fost sanctionati aproape 600 de soferi care s-au crezut piloti de avion si au vrut sa zboare in loc sa sofeze. 14 dintre ei au ramas fara permis pentru urmatoarele 3 luni de zile. Politistii au mai retinut 12 permise pentru depasiri neregulamentare si alti 8 soferi au avut aceeasi soarta pentru ca nu au acordat prioritate pietonilor. In ciuda eforturilor politistilor chiar in saptamana trecuta pe Transfagarasan a avut loc un grav accident rutier produs din cauza vitezei excesive, neadaptate la conditiile de drum. In urma evenimentului rutier o persoana a fost grav ranita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

96 de chiulangii la prima proba scrisa

Mai bine de 50 de mii de absolventi de liceu din intreaga tara isi incearca norocul in sesiunea de toamna a bacalaureatului. La Sibiu, pentru proba scrisa de romana s-au prezentat luni aproximativ 340 de candidati. In total in judetul nostru s-au inscris pentru aceasta sesiune aproximativ 800 de candidati. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro