Sute de poliţişti, mobilizaţi pentru alegerile din Sibiu!

Hila Ovidiu

Aproximativ 500 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu au fost mobilizaţi la alegerile locale de duminică pentru paza unei părţi din secţiile de votare şi pentru măsuri speciale de respectare a legii.

Potrivit IPJ Sibiu, oamenii legii se vor ocupa de  paza secţiilor de votare, menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi prevenirea încălcării legii electorale.

“Peste 100 de poliţişti se vor afla în stradă pentru a asigura măsuri de ordine şi linişte publică cu scopul prevenirii oricăror fapte antisociale în această perioadă.De asemenea, dintre cele 370 secţii de votare constituite la nivelul judetului Sibiu, duminică, 5 iunie, polițiștii vor asigura măsuri de pază şi protecţie la 207 de secţii, jandarmii la 125 de secții, polițiștii din cadrul Centrului Chinolog Sibiu la 20 de secții, polițiștii de frontieră la 2 secții, iar la 16 secții măsurile de pază și protecție sunt asigurate de cadre ale Biroului pentru Imigrări Sibiu, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple și Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Sibiu.

Alţi 60 de poliţişti, constituiţi în 30 de echipe operative, se vor ocupa în ziua alegerilor de soluţionarea solicitărilor şi semnalărilor venite din partea oamenilor.

Pentru situaţiile speciale, IPJ Sibiu anunţă că dispune de un efectiv de rezervă de  63 de poliţişti, pregătit să acţioneze la orice oră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ALEGERI LOCALE 2016. Votul pentru alegerea primarilor, consilierilor judeţeni şi locali a început. Peste 18 milioane de români sunt aşteptaţi la urne

Votul pentru alegerea primarilor, consilierilor judeţeni şi locali, într-un singur tur de scrutin, a început, duminică, la ora 7, 18.274.891 de români fiind aşteptaţi la urne pentru a-şi exprima opţiunea electorală. Votul se încheie la ora 21.00.Primele date privind prezenţa românilor la urne vor fi anunţate de Biroul Electoral Central […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro