Sute de politisti in strada

Hila Ovidiu

Aproximativ 300 de politisti au fost in acest weekened la foc continuu. Oamenii legii au demarat o ampla actiune de combatere a faptelor antisociale. In urma controalelor s-au dat sute de amenzi si s-au intocmit zeci de dosare penale.

Vineri 200 de politisti de la ordine publica, politie rutiera, investigatii criminale sau arme au pus la cale 23 de actiuni in mediul rural si uran. Numai pe linie de ordine publica au fost plicate 56 de amenzi. Politistii rutieri au aplicat 147 amenzi, au lasat fara permis 13 soferi certati cu legea si au intocmit 3 dosare penale.
Sambata oamenii legii au desfasurat 56 actiuni. Au intocmit 6 dosare penale si au aplicat aproape 250 de amenzi. Cele mai multe amenzi, 166 au fost date de politisti de la Serviciul Rutier. Au fost retinute 9 permise de conducere si 7 certificate de inmatriculare. Socul nu a fost insa aici ci la politistii de la Arme, Explozivi si Substante Periculoase care au gasit in locuinta unui mediesean un jder capturat de pe fondul de vanatoare si sechestrat mai apoi in baia apartamentului.
Barbatul in varsta de 37 de ani s-a ales cu dosar penal. Animalul a fost predat fondului de vanatoare din Medias si va fi eliberat in mediul natural.
Actiunile politistilor au continuat si duminica. Pentru tulburarea linistii si ordinii publice au fost date 50 de amenzi, in trafic s-au dat aproximativ 110 amenzi si s-au retinut 8 permise de conducere si 2 certificate de inmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Bolilor Rare

29 februarie este Ziua Bolilor Rare. Cu acest prilej medicii sibieni au tinut sa traga un semnal de alarma la adresa sistemului medical romanesc ce nu permite screening prenatal decat pentru cateva afectiuni in conditiile in care in alte tari testele se fac pentru depistarea precoce a cel putin 100 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro