Sute de mii de oameni folosesc Tursib-ul

Hila Ovidiu

27 de milioane de sibieni au folosit mijloacele de transport public de la inceputul anului si pana in aceasta perioada. Media de calatori pe zi este de 100 de mii de oameni. societatea planuieste ca dupa mutarea in noua autobaza sa achizitioneze si noi autobuze.

inde
Sute de mii de oameni folosesc zilnic mijloacele de transport public din Sibiu in detrimentul masinii personale. Statisticile arata ca numai in primele 9 luni ale anului peste 27 de milioane de sibieni au fost pasageri ai Tursib-ului. Societatea de transport public construieste acum o noua autobaza si are in plan achizitia de noi masini. Anul trecut autobuzele Tursib au pparcurs aproximativ 5,7 milioane de kilometri purtand cu ele sibieni si turisti veniti sa viziteze orasul. Cele 100 de autobuze existente in acest moment in parcul auto ofera in total aproape 10500 de locuri pentru cei care vor sa ia autobuzul si sa isi lase masina proprie in parcare. Zilnic se vand aproximativ 100 de mii de tichete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Manuale digitale pentru elevii din clasele I si a-II-a

O zi! Atat mai au profesorii la dispozitie pentru a se decide ce tip de manuale digitate vor folosi . Comenzile se vor putea face apoi electronic. Si asta in conditiile in care cele pentru limba germana nici macar nu au fost publicate… Incepand din acest an scolar Ministerul Educatiei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro