Sute de locuri de munca la Bursa generala

Hila Ovidiu

Cateva sute de sibieni si-au incercat joi norocul la Bursa generala a locurilor de munca. Angajatorii au pus la bataie peste 700 de posturi disponibile. Majoritatea joburilor oferite s-au adresat persoanelor cu studii medii.

Joi a avut loc la Sibiu, concomitent cu toate celelalte judete ale tarii, Bursa generala a locurilor de munca. Actiunea s-a desfasurat la Sibiu si Medias. Pentru aceasta bursa Ajofm Sibiu a trimis invitatii  la 120 de agenti economici din judet. 58 dintre acestia au raspuns prezent si au pus la dispozitia celor aflati in cautarea unui loc de munca peste 700 de posturi vacante. Au participat la bursa cateva sute de persoane aflate in cautarea unui loc de munca. O doamna spre exemplu a lasat cateva cv-uri companiilor care aveau nevoie de bucatari, cofetari sau patiseri.

Au fost insa si sibieni care au participat la bursa pentru ca doresc sa isi schimbe actualul loc de munca.

Bursa generala a locurilor de munca este organizata anual cu scopul de a facilita relatiile dintre someri si angajatori. In fiecare an in urma evenimentelor de acest gen cateva sute de oameni reusesc sa isi gaseasca un loc de munca. Urmatoarea bursa va fi cea destinata absolventilor. Aceasta va avea loc cel mai probabil in vara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

2 noi cazuri de gripa

Inca doua noi cazuri de gripa confirmate la Sibiu. Victimele sunt un copil de 4 ani si o tanara de 22 de ani. Ambii sunt sub tratament, cu evolutie favorabila. In total in ultimele 7 zile au fost recoltate din spital 4 probe pentru detectarea de virus gripal. Dintre acestea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro