Sute de litri de dezinfectanti produsi de Hexi Pharma retrasi de la folosire

Hila Ovidiu

Sute de litri de dezinfectanti produsi Hexi Pharma au fost retrasi de la folosire. Cea mai mare cantitate provine din Spitalul Judetean. Din Spitalul de Pediatrie s-au retras aproximativ 150 de litri de sapun si substante dezinfectante. Acestea au fost trecute in carantina pana la momentul la care se va decide daca substantele trebuie distruse sau pot fi in continuare folosite.

Dupa ce s-a demonstrat faptul ca dezinfectantii proveniti de la Hexi Pharma erau diluati chiar si de 10 ori fata de concentratia trecuta pe ambalaj, spitalelor din tara li s-a cerut retragerea de la folosire a substantelor care poarta semnatura acestei companii. Reprezentantii Spitalului judetean nu mai folosesc aceste substante dezinfectante din cursul zilei de joi;. Au fost retrasi in total de la judetean aproximativ 300 de litri de dezinfectanti, igienizarea si dezinfectia facandu-se cu solutii provenite de la alte firme producatoare. Si la Spitalul de Pediatrie au fost bagati in carantina aproximativ 150 de litri de dezinfectanti si sapunuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nu puteti vota fara "buletin" valabil!

Vreti sa mergeti la vot in iunie? Asigurati-va ca nu aveti buletinul expirat. La momentul de fata 7 mii de sibieni din municipiu si comunele arondate au actul de identitate expirat! Cei care au buletine de tip vechi au obligatia  de a-si schimba actele de identitate pana la finele acestui […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro