Sute de elevi au sustinut simularea Evaluarii Nationale

S-a incheiat simularea Evaluarii Nationale. Cei care au reusit sa treaca prin toate probele examenului asteapta cu nerabdare rezultatele. Desi notele sunt trecute in catalog doar la cererea expresa a elevului, multi candidati au absentat in timp ce altii au fost prinsi incercand sa copieze.

S-au incheiat probele de simulare a Evaluarii Nationale. Daca ar fi sa tragem linie, cel putin in judetul Sibiu, aproximativ 10% dintre cei care trebuie sa sustina acest examen nu s-au aratat interesati sa isi masoare cunostintele pentru a vedea la ce nivel sunt.

Dascalii spun insa ca subiectele au fost de dificultate medie si ca daca acestea vor fi similare si in vara cand se va sustine examenul pe bune, multi copii ar trebui sa obtina note mari.

La ultima proba de simulare a Evaluarii Nationale au participat664 de elevi din clasele a VII-a si a VIII-a.  A fost singura proba unde procentul de prezenta la examen a trecut de 95%. Cei care au participat la examen vor afla rezultatele vinerea viitoare.

Notele se pot trece in catalog numai daca elevul depune o cerere scrisa. Rezultatele vor fi discutate de catre diriginti cu parintii in timpul unor sedinte. Simularile au ca scop acomodarea scolarilor cu ideea de examen si verificarea nivelului de cunostinte dobandite de catre acestia.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS