„Sustenabilitate. Inovare. Bunastare. Incluziune Sociala. Unitate. SIBIU-Strategia 2030”

Proiect de peste 3,7 milioane de lei, din fonduri europene,la Consiliul Judetean Sibiu. programul “Sustenabilitae. Inovare. Bunastare. Incluziune Sociala.Unitate. Sibiu-Strategia 2030” a intrat deja in implementare si trebuie sa fie gata pana in februarie 2021. Printre cele mai importante obiective se numara modernizarea sistemului de sanatate din judet.

Proiectul, finantat prin Programul Operational Capacitate Administrativa, are ca scop modernizarea a tot ceea ce inseamna administratie la nivel de judet. Vorbim aici despre sisteme moderne de arhivare, planificare eficienta a investitiilor, crearea de mecanisme care sa implice parerea locuitorilor judetului, scolirea angajatilor si, bineinteles moderniarea partii administrative in ceea ce priveste sistemul de sanatate.

O componenta extrem de importanta a proiectului ar urma sa fie aceea a optimizarii site-ului Spitalului Judetean astfel incat sibienii sa poata face programari on-line si sa isi poata accesa tot cu un simplu  click dosarul medical sau istoricul de rezultate al analizelor.

Valoarea totala a proiectului este de 3,7 ,ilioane de lei. Din aceasta suma aproape 3,4 milioane de lei sunt pentru implementarea activitatilor de la Consiliul Judetean. Proiectul se desfasoara in parteneriat cu Asociatia Romana pentru Transparenta. Ca la orice proiect cu finantare nerambursabila europeana, contributia fiecaruia dintre cei doi parteneri este de 2% din valoarea totala a cheltuielilor eligibile ale proiectului.

Programul trebuie sa fie implementat pana in luna februarie a anului 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O noua editie a Festivalului "Bujorul de Munte"

Weekendul vine cu petrecere si voie buna la Gura Raului. Sambata si duminica are loc cea de-a XVI-a editie a Bujorului de Munte. Traditiile pastorale, gastronomia locala si muzica populara sunt 3 dintre ingredientele principale ale distractiei de weekend la Gura Raului unde are loc cea de-a XVI-a editie a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro