Suspecti retinuti in dosarul de violenta si trafic de droguri

12 dintre sibienii suspectati ca fac parte dintr-o grupare infractionala specializata pe droguri de mare risc au fost retinuti de politisti. Alti 2 au fost pusi sub control judiciar. Anchetatorii continua investigatiile in acest caz.

Politistii sibieni au descins miercuri in zeci de locatii din Sibiu, Medias si Cluj in cautarea unor suspecti banuiti ca in ultimii 2 ani de zile au format o grupare infractionala specializata pe trafic de droguri de mare risc si acte de violenta. In urma descinderilor au fost adusi la audieri mai multi suspecti. 12 dintre acestia au fost retinuti.

Procurorii urmeaza sa decida daca suspectii vor fi cercetati in stare de arest preventiv sau in libertate. 2 persoane au fost puse sub control judiciar pentru urmatoarele doua luni de zile.

Surse din cadrul anchetatorilor spun ca suspectii isi procurau cantitatile de substante interzise de pe internet iar pentru introducerea lor in tara se foloseau de servicii postale sau de curierat. Distributia catre alti dealeri sau catre consumatori se facea in anumite baruri prin intermediul angajatilor de serviciu. Cativa dintre cei vizati de aceasta ancheta sunt suspecti si in alte dosare de acte de violenta si chiar crima.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS