Sus pe muntele din Jina, incepe in acest sfarsit de saptamana

Hila Ovidiu

Festivalul Folcloric „Sus pe muntele din Jina” a ajuns la cea de-a 45-a editie. Artisti consacrati, printre care Varu’ Sandel, vor fi alaturi de jinari in acest sfarsit de saptamana.Festivalul folcloric „Sus pe muntele din Jina”debuteaza sambata, 25 iulie, la Sesul Jinarilor, cu un spectacol in aer liber care incepe la ora 21. Pe scena vor urca mai multi solisti printre care: Alina Stefanescu, Marin Paun, Adina Hada si invitatul special al serii, Varu’ Sandel. La miezul noptii, toti cei prezenti la spectacol se vor bucura de un foc de artificii.
Spectacolul continua si duminica, 26 iulie. La ora 10:30 vor fi primite oficialitatile, iar putin mai tarziu va avea loc parada portului popular. La ora 11:30 vor pleca cu totii spre Sesul Jinarilor, unde se va da startul programului artistic. Cea de-a doua zi a spectacolului va reuni laolalta formatii pastoresti din judetele Alba, Arges, Gorj, Hunedoara,Valcea si Sibiu, dar si solisti indragiti precum Mariana Anghel, Adina Hada, Ionela Sterp, Ionela Stani, Elena Olariu, Cosmin Prode si Aurelian Adam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sute de elevi români şi străini învaţă meşteşuguri tradiţionale la Sibiu

Peste 200 de elevi din toate judeţele ţării şi din străinătate- Bulgaria şi Federaţia Rusă, învaţă la Sibiu, în perioada  29 iulie – 2 august , tainele meşteşugurior tradiţionale, în cadrul celei de a XX-a ediţii a Olimpiadei “Meşteşuguri artistice tradiţionale”.Cei mici sunt înscrişi în cadrul unor  ateliere de ţesut, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro