Surprins de camerele de supraveghere in timp ce fura bani dintr-o geanta

La Sibiu se fura ca in codru! Politistii cauta de mai bine de doua saptamani un barbat care, in 25 aprilie a intrat intr-un cabinet stomatologic din oras, a profitat de neatentia personalului si a sustras din geanta unui medic suma de 2500 de lei. Ghinionul hotului este ca a fost surprins de camerele de supraveghere iar imaginile au fost facute publice. Cei care il recunosc pe individ sunt rugati sa sune de urgenta la 112.

Politistii fac apel la sibieni pentru a reusi sa dea de urma unui barbat care in urma cu aproape 3 saptamani de zile a patruns intr-un cabinet medical si, profitand de faptul ca nu era nimeni in incapere, a scotocit intr-o geanta, a gasit portofelul iar din interiorul acestuia a sustras suma de 2500 de lei.

Nrocul oamenilor legii este ca in incaperea respectiva a fost montata o camera de supraveghere care a surprins momentul producerii furtului.

Toti cei care il cunosc pe individ sau stiu unde se afla acesta sunt rugati sa sune la 112 si sa ofere informatiile pe care le detin. Orice informatie poate duce la prinderea hotului.

In acest caz a fost deschis dosar penal pentru furt calificat.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS