Sura distrusa de flacari

Hila Ovidiu

Pompierii militari impreuna cu voluntarii din Tarnava au luptat zeci de minute cu flacarile izbucnite la sura unei locuinte din localitate. Misiunea lor a fost cu atat mai grea cu cat focul ameninta sa se extinda la intreaga gospodarie si chiar si la casele din vecini. Din fericire incendiul nu a facut victime, ci doar pagube materiale.

Jocul copiilor cu focul putea provoca o nenorocire in localitatea sibiana Tarnava. O sura a fost cuprinsa de flacari iar incendiul ameninta sa se extinda la intreaga gospodarie, si chiar la casele din vecini. Numai o minune a facut ca micutii care s-au jucat cu focul sa scape cu viata, insa pompierilor le-a revenit dificila misiune de a lichida focul inainte ca acesta sa se extinda. Pompierii militari si colegii lor de la Serviciul Voluntar din Tarnava au luptat zeci de minute cu flacarile, pana cand au reusit lichidarea incendiului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Seceta scumpeste alimentele

Conform Directiei Agricol in acest an, in judetul Sibiu, absolut toate culturile sunt afectate de seceta. Pentru a nu ajunge la sapa de lemn, agricultorii vor primi de la stat despagubiri. Cu toate acestea, agricultorii spun ca in aceasta toamna se vor scumpi toate produsele alimentare.   Ne-am bucurat de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro